Studia nad konsumpcją żywności w Polsce w XVI i pierwszej połowie XVII w.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wyczański, Andrzej
Corporate Author: Instytut Historii PAN <Warszawa>
Format: Book
Language:Polish
Published: Warszawa PWN 1969
Subjects:
LEADER 00557cam a22001931c 4500
001 9415869
008 970404s1969 gw |||| 0000 pol d
035 |a (ocolc)1031738257 
090 |a 13.5 /Wyc 
100 1 |a Wyczański, Andrzej 
710 0 |a Instytut Historii PAN <Warszawa> 
245 0 0 |a Studia nad konsumpcją żywności w Polsce w XVI i pierwszej połowie XVII w. 
260 |a Warszawa  |b PWN  |c 1969 
300 |a 223 S. : graph. Darst. 
650 0 |a Ernährung 
650 0 |a Lebensbedingungen 
650 0 |a Polen 
952 |i 97-1365 
099 |a 1997-04-04T00:01:02Z