Studia nad konsumpcją żywności w Polsce w XVI i pierwszej połowie XVII w.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Polish |
Published: | Warszawa PWN 1969 |
Subjects: |
LEADER | 00557cam a22001931c 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 9415869 | ||
008 | 970404s1969 gw |||| 0000 pol d | ||
035 | |a (ocolc)1031738257 | ||
090 | |a 13.5 /Wyc | ||
100 | 1 | |a Wyczański, Andrzej | |
710 | 0 | |a Instytut Historii PAN <Warszawa> | |
245 | 0 | 0 | |a Studia nad konsumpcją żywności w Polsce w XVI i pierwszej połowie XVII w. |
260 | |a Warszawa |b PWN |c 1969 | ||
300 | |a 223 S. : graph. Darst. | ||
650 | 0 | |a Ernährung | |
650 | 0 | |a Lebensbedingungen | |
650 | 0 | |a Polen | |
952 | |i 97-1365 | ||
099 | |a 1997-04-04T00:01:02Z |